Accident grav, pe DN 65 Slatina-Piteşti, la Jitaru. Şase victime, dintre care două DECEDATE

HomeEvenimentRecomandate

Accident grav, pe DN 65 Slatina-Piteşti, la Jitaru. Şase victime, dintre care două DECEDATE

  Trafic rutier blocat total, pe DN 65 Slatina-Piteşti, în afara localităţii Jitaru, marţi seara, în urma unui grav accident, soldat cu patru

Clinica privată la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian a fost închisă
Accident mortal, pe DN 6. O femeie a fost lovită de o autoutilitară, iar ulterior de alte două vehicule
Bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece soţia, în Drăgăneşti-Olt, şi-ar fi violat şi fiica în urmă cu doi ani
Distribuie acest articol

Loading

 

Trafic rutier blocat total, pe DN 65 Slatina-Piteşti, în afara localităţii Jitaru, marţi seara, în urma unui grav accident, soldat cu patru morţi şi trei persoane rănite, după impactul între două autoturisme. Printre morţi se află cei doi conducători auto, ambii tineri, de 28, respectiv 23 de ani. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule în care se aflau șapte persoane, respectiv un autoturism condus de un tânâr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Colonești și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Corbu.

În urma evenimentului rutier, ambii conducători auto și alte 2 persoane au decedat, iar 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, transmite IPJ Olt. 

La fața locului au acţionat patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt”, au transmis cei de la ISU Olt. 

CITEŞTE ŞI: FOTO. Carnagiu pe DN 65. Patru persoane au murit, iar alţi trei răniţi au fost transportaţi la spital

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0