Condițiile în care se renunță la MASCĂ în birou

HomeNațional

Condițiile în care se renunță la MASCĂ în birou

  Masca de protecție nu va mai fi obligatorie pentru persoanele vaccinate la muncă, în birourile în care sunt cel mult 5 persoane vaccinate, p

Ministrul Sănătăţii, după decizia CCR: „În acest moment masca este mai eficientă chiar decât vaccinarea, în limitarea infecției COVID”
VIDEO. Polițist filmat când bate un om al străzii pentru că nu purta mască
Rafila: „Ridicarea stării de alertă va duce la ridicarea restricţiilor. Masca va rămâne recomandare”
Distribuie acest articol

Loading

 

Masca de protecție nu va mai fi obligatorie pentru persoanele vaccinate la muncă, în birourile în care sunt cel mult 5 persoane vaccinate, potrivit informațiilor Digi24.  În această după amiază are loc ședința CNSU, urmată de o şedinţă de guvern, în care ar urma să fie luată această decizie.

Masca rămâne în continuare obligatorie, cu excepția locului de muncă, dacă  în birou sunt cel mult 5 persoane, toate vaccinate. Măsura se discută la ședința CNSU, care este în desfășurare la această oră.

Masca poate fi dată jos doar dacă persoanele sunt complet vaccinate și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Măsura este valabilă doar în birourile unde nu este permis accesul publicului sau a altor lucrători.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0