CSM Slatina – Unirea Bascov, scor 4-1, în penultimul test înaintea returului

HomeSport

CSM Slatina – Unirea Bascov, scor 4-1, în penultimul test înaintea returului

După primele 45 de minute încheiate la egalitate, scor 0-0, echipa de fotbal CSM Slatina s-a desprins în jocul amical cu Unirea Bascov, impunându-se cu 4-1. Golurile au fost marcate de Marian Vlada, Dorin Toma, Vasile Gheorghe şi Militaru, în timp ce pentru formaţia argeşeană a redus din diferenţă Ivan.

Slătinenii au dominat jocul, însă au reuşit să marcheze abia după pauză

Vedița Colonești s-a impus, scor 5-2, cu echipa din Liga a IV-a, Gura Șuții
Vediţa Coloneşti susţine cel de-al treilea amical al iernii, cu Real Bradu
Vediţa Coloneşti, remiză contra echipei din Liga a IV-a ce-i are în lot pe Năstăsie şi Ayza
Distribuie acest articol

Loading

CSM Slatina a susţinut miercuri, pe unul dintre terenurile de iarbă din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, penultimul test înaintea începerii returului. Colega de serie Unirea Bascov a fost adversara grupării slătinene, într-un joc de pregătire câştigat cu 4-1.

Slătinenii s-au desprins în actul secund, Marian Vlada aducând deschiderea scorului în minutul 50. Mijlocaşul central Dorin Toma a majorat scorul în minutul 60, cu un şut în forţă, de la aproximativ 20 de metri, iar căpitanul de echipă Vasile Gheorghe a dus scorul la 3-0, în minutul 75, dintr-o lovitură de la unsprezece metri.

Oaspeţii au punctat pe tabelă în minutul 87, prin Ivan, care a profitat de o greşeală a fundaşului central Cătălin Găină, însă, la scurt timp slătinenii au mai marcat o dată, prin Militaru, jocul încheindu-se cu o victorie clară, scor 4-1.

Antrenorul grupării slătinene a început cu o formulă de start care să se apropie de meciurile oficiale, iar din minutul 60 a efectuat mai multe schimbări, rulând întreg lotul. Nou-venitul Cătălin Doman a acuzat, din nou, probleme la gleznă, fiind înlocuit după aproximativ 20 de minute de joc.

CSM Slatina va susţine sâmbătă, 29 februarie, ultimul test înaintea începerii returului. Meciul ar trebui să se dispute pe terenul formaţiei doljene, însă, dacă vremea va fi ploiasă, partidea ar putea fi mutată pe „sinteticul” de la Slatina.

CSM Slatina: Grecu, Toma Bodri, George Cotigă, Marian Manea, Alin Demici, Dorin Toma, Vasile Gheorghe, David Oprescu, Rareş Deta, Necuşulescu, Vlada. Au mai intrat: Velcu, Bălbărău, Constantin Radu, Doman, Ceapă, Ovidiu Popescu, Grigore, Turlea, Mircea Scheau, Cătălin Găină, Cristian Preda, Laurenţiu Ana.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0