Eliberat de câteva zile din penitenciar, un bărbat, de 30 de ani, prins când fura alimente dintr-un magazin din Piteşti

HomeEveniment

Eliberat de câteva zile din penitenciar, un bărbat, de 30 de ani, prins când fura alimente dintr-un magazin din Piteşti

  Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Târgovişte, cunoscut cu antecedente penale şi eliberat din penitenciar de câteva zile, a fost surprin

Impact între un autoturism şi o autoutilitară, pe DN 73 C, în Goleşti
Un caracalean a rămas fără permis, după ce a fost prins cu viteză foarte mare, pe DN 6
Un bărbat, din Olt, şi-a pierdut viaţa pe şantierul Staţiei de Tratare a Apei de la Slătioara
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Târgovişte, cunoscut cu antecedente penale şi eliberat din penitenciar de câteva zile, a fost surprins când fura produse alimentare, dintr-un magazin din Piteşi. Bărbatul a a fost reţinut 24 de ore, ulterior fiind plasat în control judiciar.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești au fost sesizați,pe data de 4 iunie, de către agentul de pază al un ei societăți comerciale din municipiul Pitești, cu privire la faptul că, ar fi surprins un bărbat care ar fi încercat să sutragă produse alimentare.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești, care au efectuat cercetarea la fața locului și l-au condus pe bărbat la sediul poliției, pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, bărbatul, de 30 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, este cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea mai multor infracțiuni de furturi din societăți comerciale, pe raza județului Dâmbovița, și a fost eliberat, în cursul săptămânii trecute, din penitenciar, unde a executat pedeapsa de 4 ani și o lună pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, transmite IPJ Argeş.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0