FOTO. Primele persoane vaccinate în centrul drive-through, din Slatina

HomeSănătate

FOTO. Primele persoane vaccinate în centrul drive-through, din Slatina

  S-a dat startul campaniei de vaccinare în primul centru drive-through amenajat în Slatina, în zona Parcul Tineretului. Astfel, timp de 3 lun

Bucate tradiţionale, distracţie şi voie bună la Festivalul „OLTENII &… RESTU’ LUMII”, organizat în Parcul Tineretului, în perioada 24-26 septembrie
Strângere de fonduri în Parcul Tineretului, din Slatina, pe 26 aprilie, pentru cei doi copii cu autism crescuţi de o mamă singură
Şcoala mobilă de alimentație sănătoasă pentru copii a ajuns la Slatina, în Parcul Tineretului

 

S-a dat startul campaniei de vaccinare în primul centru drive-through amenajat în Slatina, în zona Parcul Tineretului. Astfel, timp de 3 luni, în fiecare după-amiază, între orele 15:00-21:00, cetățenii se vor putea vaccina în mașină, fără să fie nevoie de o programare. Serurile folosite sunt Pfizer şi cel produs de Johnson&Johnson. Mai mult, autorităţile intenţionează ca acest centru să fie menţinut deschis 24 h din 24 h,  în weekend-ul 21 – 23 mai 2021.

S-a deschis primul centru de vaccinare de tipul drive-through, situat în zona „Parcului Tineretului”, mai exact pe strada „Aleea Eroilor”.

Această activitate se va desfășura pe o perioadă de 3 luni zilnic, în fiecare după-amiază iar cetățenii se vor putea vaccina în mașină, fără să fie nevoie de o programare.

Persoanelor care doresc să se vaccineze le vor fi puse la dispoziție atât serul Pfizer cât și serul Johnson&Johnson, cel din urmă necesitând administrarea unei singure doze.

Această acțiune presupune trei etape respectiv, triajul, vaccinarea efectivă și etapa post vaccinare ce va fi monitorizată în parcarea din parc.

Sensul unic de funcționare va fi dinspre strada Artileriei către strada Tunari iar în vederea eficientizării acestei acțiuni, agenții de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere post vaccinare.

Autorităţile locale intenţionează să menţină deschis acest centru 24 h din 24 h, în weekend-ul 21 – 23 mai 2021.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0