Parchetul Slatina a preluat ancheta privind sfârşitul tragic al lui Flavius Magraon, fotbalistul înecat în râul Olt. „Cercetările continuă pentru stabilirea adevărului pe bază de probe”

HomeEvenimentRecomandate

Parchetul Slatina a preluat ancheta privind sfârşitul tragic al lui Flavius Magraon, fotbalistul înecat în râul Olt. „Cercetările continuă pentru stabilirea adevărului pe bază de probe”

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au preluat dosarul privind sfârşitul tragic al fotbalistului Flavius Magraon înecat s

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea a două fete, de 12 ani, plecate de la bunici, din Filiaşi
Un tânăr, din Dolj, care a plecat în Italia, dat dispărut de familie. Cei care au informaţii sunt rugaţi să sune la 112
Accident pe DN 64, în Vâlcea. Un trailer a lovit limitatorul de înălţime de la Ioneşti
Distribuie acest articol

Loading

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au preluat dosarul privind sfârşitul tragic al fotbalistului Flavius Magraon înecat sâmbătă, 1 iunie, în râul Olt, după ce a căzut de pe skijet. Băiatul s-ar fi aflat pe amabarcaţiune cu un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, care a reuşit să se salveze. Trupul lui Flavius a fost găsit a doua zi, la aproximativ 100 de metri în larg, fiind adus la mal de scafandri ISU Olt.

 

Dosarul de ucidere din culpă, deschis de către poliţişti, în cazul morţii tânărului fotbalist Flavius Magraon, a fost preluat de către procurorii Parchetului Slatina.

La data de 05.06.2024 dosarul cauzei a fost trecut în urmărirea penală proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, urmând ca actele de urmărire penală să fie întocmite de către acesta, în vederea soluţionării cauzei sub toate aspectele.

Cercetările continuă pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, urmând a fi dispuse măsurile legale în cauză”, transmite procurorul Liviu Milca, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, Flavius Magraon, jucător legitimat la CSM Slatina, dar care evolua pentru Petrolul Potcoava sub formă de împrumut, era elev în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Pe 4 iunie, acesta ar fi trebuit să susţină festivitatea de absolvire. În ziua tragediei, el a mers cu un grup de prieteni în comuna Verguleasa, pe malul râului Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0