Persoană căutată în apele unui canal de irigaţii din Işalniţa

HomeEveniment

Persoană căutată în apele unui canal de irigaţii din Işalniţa

  UPDATE: Persoana a fost găsită decedată. Trupul neînsufleţit a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei. Ştirea iniţială:

Un bărbat, din Vădastra, depistat în trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie
Tâlhărit pentru un telefon mobil, pe o stradă din Slatina. Infractorul a ajuns în arest
Accident în Craiova. O tânără, de 23 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Romanescu
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Persoana a fost găsită decedată. Trupul neînsufleţit a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

Ştirea iniţială: O persoană, posibil înecată, este căutată încă din seara zilei de 4 august, într-un canal de irigaţii de pe raza localităţii doljene, Işaniţa. Se intervine cu o barcă pneumatică şi o echipă de scafandri.

O echipă de scafandri din Dolj intervine, pe raza localităţii Işaniţa, pentru căutarea unei persoane posibil înecate într-un canal de irigaţii. Apelul la 112 a fost dat vineri seara.

În seara zilei de vineri, un apel pe 112 solicita sprijinul  pentru căutarea unei persoane posibil înecată într-un canal de irigatii pe raza comunei Isalnita. La fața locului au fost trimise echipaje de intervenţie din cadrul Secției de Pompieri Craiova cu o autospecială, o barca pneumatica si un echipaj de prim ajutor medical. Căutările au continuat până în noapte târziu, dar fară rezultat. În aceasta dimineață s-au reluat căutările persoanei. Se intervine cu  următoarele forţe: o autospecială, o barca pneumatică, un echipaj de prim ajutor, echipa de scafandrii și un ofițer. Intervenția este in dinamică”, transmite ISU Dolj.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0