Poliţistul drogat şi băut care a lovit cu maşina o femeie, în Caracal, fost reţinut 24 de ore

HomeEvenimentRecomandate

Poliţistul drogat şi băut care a lovit cu maşina o femeie, în Caracal, fost reţinut 24 de ore

  Poliţistul în vârstă de 21 de ani, din Caracal, agent în cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Constanţa, care a lovit cu maşina o femeie,

Acţiune a poliţiştilor olteni: 38 de permise reţinute pentru alcool
Accident în Brebeni. Un tânăr, de 23 de ani, a intrat într-o maşină parcată
O şoferiţă, în vârstă de 74 de ani, a provocat un accident în Piteşti. Două persoane, la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţistul în vârstă de 21 de ani, din Caracal, agent în cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Constanţa, care a lovit cu maşina o femeie, în urmă cu două zile, a fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l. De asemenea, a fost testat pozitiv cu aparatul Drugtest. Mai mult decât atât, acesta a încercat să scape de colegii săi, susţinând că la volan a fost sora sa, o tânără în vârstă de 24 de ani. Ulterior, tânărul a recunoscut că el a dat cu maşina peste femeia în vârstă de 33 de ani, care se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţistul în vârstă de 21 de ani, care a lovit cu maşina o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, care traversa prin loc nepermis, a fost reţinut 24 de ore. Acesta va fi prezentat Judecătoriei Caracal cu propunerea de arestare preventivă.

Agent de poliţie în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa – Postul de poliţie TF Negru Vodă, acesta a fost testat pozitiv cu aparatul Drugtest. De asemenea, el se afla şi sub influenţa alcoolului.

Potrivit procurorilor, tânărul a condus un autoturism pe strada Vornicul Ureche din municipiul Caracal şi a accidentat pietonul, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliţie sau a procurorului.

Ulterior,  a revenit la locul producerii accidentului ca pasager în acelaşi autoturism, susţinând că acesta a fost condus la momentul producerii accidentului rutier de sora sa.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, numitul B.F.S.C. a prezentat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Numitul B.F.S.C. a fost testat şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa psihoactivă T1B THC, fiind recomandată efectuarea de analize de laborator.

Susnumitului i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi urină, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanțelor psihoactive.

Victima S.D.N. a fost transportată mai întâi la Spitalul mun. Caracal şi apoi la Spitalul Județean de Urgenţă Slatina, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză s-a dispus efectuarea unor expertize medico-legale şi toxicologice, în raport de rezultatul acestora şi de celelalte probe,  urmând a se aprecia asupra măsurilor procesuale ce se impun”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, după producerea evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0