Tragedie în Vâlcea. Un copil, de 7 ani, şi părinţii săi au fost găsiţi fără suflare în casă

HomeEveniment

Tragedie în Vâlcea. Un copil, de 7 ani, şi părinţii săi au fost găsiţi fără suflare în casă

  Tragedie în localitatea Vaideeni, din judeţul Vâlcea. O familie a fost găsită fără suflare, chiar în ziua de Crăciun. Cele trei persoane, co

Accident în Piatra-Olt. Un copil de 13 ani, aflat pe bicicletă, lovit de o maşină condusă de o femeie
VIDEO/FOTO. Accident la Recea. O persoană a fost transportată la UPU Slatina
Accident în Craiova. O femeie a ajuns la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Tragedie în localitatea Vaideeni, din judeţul Vâlcea. O familie a fost găsită fără suflare, chiar în ziua de Crăciun. Cele trei persoane, copilul de 7 ani, mama de 26 de ani şi tatăl de 32 de ani, s-ar fi intoxicat cu gaz.

Polițiștii din cadrul Poliției Horezu au fost sesizați, pe data de 25 decembrie, despre faptul trei persoane au fost găsite în stare de inconștiență într-o locuință din localitatea Vaideeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani și un minor de 7 ani, toți din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei”, transmite IPJ Vâlcea.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0