22.3 C
Slatina
miercuri, iunie 23, 2021

Trei surori, la un pas de moarte după ce bunica le-a spălat pe cap cu o substanţă toxică

Săptămâna aceasta

- Advertisement -
 

Trei surori din satul Jigoreni din Iaşi, în vârstă de şase, opt şi 11 ani, au fost la un pas de moarte, astăzi, după ce bunica lor le-a spălat pe cap cu o substanţă extrem de toxică. Asta după ce în urmă cu o săptămână, trei fetiţe din judeţul Braşov au murit după ce mama le-a spălat cu Tomoxan.

Cele trei surori locuiesc în localitatea Jigoreni din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi. Astăzi, bunica lor a încercat să le scape de păduchi şi le-a spălat pe cap cu o substanţă extrem de toxică, folosită pentru oi.

Aflată sub influenţa alcoolului, femeia din Jigoreni le-a luat pe cele trei copile în vârstă de şase, opt şi 11 ani şi le-a spălat pe cap cu soluţia toxică.

La scurt timp, copilele au început să se simtă rău, iar familia a sunat de urgenţă la 112.

Medicii SMURD le-au explicat oamenilor să le spele pe cap cu apă şi săpun, de mai multe ori, pentru a îndepărta soluţia chimică, până la sosirea echipajelor de urgenţă, potrivit antena3.

La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD, dar şi o autospecială de transport victime multiple.

În urmă cu numai o săptămână, alte trei surori au murit în satul Ungra din judeţul Braşov, după ce mama lor le-a spălat pe cap pentru a le scăpa de păduchi cu o substanţă toxică folosită la oi.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email