VIDEO. Alertă în Gara Caracal. Scurgeri de propan la robinetul unui vagon

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Alertă în Gara Caracal. Scurgeri de propan la robinetul unui vagon

  UPDATE: Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 22.00. Alertă în Gara Caracal. Autorităţile au fost alertate cu privire la faptul că e

Un şofer din Redea s-a ales cu amendă de 8.000 de lei, dar şi dosar penal. Poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze
FOTO&VIDEO. Zâmbete pe chipul copiilor nevoiaşi, cărora poliţiştii din Filiaşi le-au făcut sărbătorile mai uşoare
VIDEO. Bărbat din Olt, aflat la braconaj piscicol, prins cu focuri de armă. A fost reţinut
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 22.00. Alertă în Gara Caracal. Autorităţile au fost alertate cu privire la faptul că există scurgeri de propan la robinetul unui vagon încărcat. Zona a fost balizată pe un perimetru de 400 de metri.

Potrivit ISU Olt, la faţa locului au fost dislocate mai multe autospeciale, iar pentru protecţia populaţiei a fost balizat un perimetru de 400 de metri.

„În urma unui apel la Numărul Unic 112, care anunța scurgeri la un robinetul unui vagon încărcat cu propan, în Gara Caracal, la locul evenimentului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear) și două autospeciale pentru primă intervenție.

Pentru protecția populației din zona Gării Caracal, a fost balizat un perimetru de siguranță de 400 de metri. Nu au fost persoane evacuate.

În urma manevrelor efectuate de echipele de intervenție și personalul de pe locul de muncă, robinetul a fost închis, iar în urma măsurătorilor echipajului CBRN toate valorile au fost zero”, transmite ISU Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0