VIDEO. Attila Horvath, despre meciul cu CSM Bucureşti. „Este o sărbătoare pentru oraş”

HomeSport

VIDEO. Attila Horvath, despre meciul cu CSM Bucureşti. „Este o sărbătoare pentru oraş”

  Antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Attila Horvath, şi căpitanul Andreea Bogdanovici, au susţinut o conferinţă de presă înaintea part

CSM Slatina, victorie la scor în deplasarea de la Progresul Spartac
CSM Slatina, meciuri de pregătire cu echipe din Liga Naţională. Turneu în sala LPS în perioada 7-9 decembrie
FOTO. CSM Slatina n-a avut milă de adversare la primul meci din Divizia A. „Sper ca la 15 mai să ne bucurăm împreună de o nouă promovare”
Distribuie acest articol

Loading

 

Antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Attila Horvath, şi căpitanul Andreea Bogdanovici, au susţinut o conferinţă de presă înaintea partidelor importante care urmează, cea de la nivelul campionatului Diviziei A, din deplasare, în compania celor de la Activ Ploieşti, şi cea din sferturile Cupei României, de pe teren propriu de luni, 11 martie, în compania formaţiei CSM Bucureşti.

Singura echipă din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie, CSM Slatina întâlneşte vineri, 8 martie, de la ora 14.00, în deplasare, CS Activ Ploieşti, ocupanta locului secund în clasamentul seriei. Confruntarea poate fi privită drpet derby-ul Diviziei A, însă CSM Slatina, care are trei puncte peste adversare, dar şi un meci mai puţin disputat, este de departe marea favorită în câştigarea duelului.

După această partidă, luni, 11 martie, de la ora 17.00, în sala LPS Slatina, se va disputa duelul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Românei, cu liderul Ligii Florilor, CSM Bucureşti.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath, şi handbalista Andreea Bogdanovici, au prefaţat, cadrul unei conferinţe de presă, cele două partide.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0