VIDEO. Beat criţă şi fără permis, un tânăr, din Dolj, a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Orodel

HomeEveniment

VIDEO. Beat criţă şi fără permis, un tânăr, din Dolj, a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Orodel

  Sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere, un tânăr, de 20 de ani, din Dolj, a fost  urmărit în trafic de către poliţişt

FOTO. Peste 100 de kg de articole pirotehnice găsite la un tânăr din Iancu Jianu. Poliţiştii i-au percheziţionat casa
Utilaj agricol căzut în pârâu, pe raza localităţii Optaşi-Măgura. Traficul între Slatina-Piteşti se desfăşoară pe un sens
O tânără de 29 de ani, din Ianca, a încercat să vândă pe OLX un revolver. Ce sumă cerea femeia pentru pistolul de „muzeu”
Distribuie acest articol

Loading

 

Sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere, un tânăr, de 20 de ani, din Dolj, a fost  urmărit în trafic de către poliţişti, în comuna Orodel. Maşina pe care o conducea era neînmatriculată.

Poliţişti din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Plenița au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe DJ 561 D, în comuna Orodel, în seara zilei de 23 noiembrie.

Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea sa pe mai multe străzi din localitate, pe o distanță de aproximativ 1 km, fiind ulterior blocat în trafic, la volanul autoturismului fiind legitimat un tânăr de 20 de ani, din comuna Unirea.

„Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat, plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate aparținând altui autoturism”, transmite IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0