5 persoane la spital, dar şi 50 de oi moarte într-o fermă din Argeş, după ce animalele au fost spălate cu o substanţă împotriva scabiei

HomeEveniment

5 persoane la spital, dar şi 50 de oi moarte într-o fermă din Argeş, după ce animalele au fost spălate cu o substanţă împotriva scabiei

  Cinci bărbaţi, cu vârste între 43 şi 57 de ani, au acuzat stări de rău, la o fermă din Moşoaia, judeţul Argeş, în urma spălării ovinelor cu

VIDEO. Incendiu în Parcul Nicolae Romanescu, din Craiova. Se intervine cu mai multe autospeciale
Material lemnos confiscat pe raza judeţului Olt
VIDEO. Beat criţă şi fără permis, un tânăr, din Dolj, a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Orodel
Distribuie acest articol

Loading

 

Cinci bărbaţi, cu vârste între 43 şi 57 de ani, au acuzat stări de rău, la o fermă din Moşoaia, judeţul Argeş, în urma spălării ovinelor cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei. Cele cinci persoane au fost transportate la spital, iar 50 de animale au murit.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, la data de 15 iunie, ora 12.00, cu privire la faptul că, la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, mai multe persoane acuză stare de rău, după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, ordine publică, dar și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Biroului pentru Protecția Animalelor.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-ar fi intoxicat, în urma spălării ovinelor cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital. Totodată, s-a constatat decesul a peste 50 de ovine.

Cercetările continuă, la fața locului fiind prezente și echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, fiind solicitat, de asemenea, și sprijinul reprezentanților Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinare Argeș”, transmite IPJ Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0