CSM Slatina, victorie la scor pe terenul celor de la Activ Ploieşti

HomeSport

CSM Slatina, victorie la scor pe terenul celor de la Activ Ploieşti

  CSM Slatina s-a impus, scor 35-26, pe terenul celor de la Activ Ploieşti, şi se desprinde în clasamentul seriei Diviziei A. Cea mai bună mar

FOTO. CSM Slatina, victorie clară în ultimul meci acasă. Negocierile privind formarea lotului pentru noul sezon au fost demarate
CSM Slatina învinge în inferioritate Progresul Spartac şi încheie 2023 cu victorie. Oprescu: „M-a bucurat atitudinea din a doua repriză”
CSM Slatina, victorie în deplasarea de la CSM Alexandria. Oprescu: „Mă bucură schimbarea de atitudine”
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina s-a impus, scor 35-26, pe terenul celor de la Activ Ploieşti, şi se desprinde în clasamentul seriei Diviziei A. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei pregătite de Attila Horvath a fost interul stânga Diana Lixăndroiu, cu şapte goluri reuşite.

 

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus fără emoţii în derby-ul cu Activ Ploieşti, formaţie aflată pe locul al doilea în clasamentul seriei A a Diviziei A, scor 35-26.

După un început de joc echilibrat, uşor, uşor slătinencele s-au desprins pe tabelă, diferenţa dintre cele două formaţii fiind destul de mare. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost componenta echipei naţionale, Diana Lixăndroiu, care a marcat şapte goluri.

Luni, cu începere de la ora 17.00, în sala LPS Slatina, handbalistele pregătite de Attila Horvath vor evolua în sferturile de finală ale Cupei României contra celor de la CSM Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0