Titluri naţionale cucerite de karateka de la Reido Caracal la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional

HomeSport

Titluri naţionale cucerite de karateka de la Reido Caracal la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional

  Aur şi argint pentru sportivele Ana Popescu şi Natalia Dobrescu, pregătite de Oliwer Dobre, la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional, d

Karateka Oliwer Dobre, pe podium la 49 de ani
Natalia Dobrescu şi Iris Dobre, medalii la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional
Karateka Oliwer Dobre, ajuns la 49 de ani, va participa din nou alături de fiica sa Iris la un campionat mondial
Distribuie acest articol

 

Aur şi argint pentru sportivele Ana Popescu şi Natalia Dobrescu, pregătite de Oliwer Dobre, la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional, desfăşurat la Brăila, în perioada 5-7 mai.

Performanţe deosebite pentru karateka de la clubul caracalean Reido la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional. Sportivele pregătite de Oliwe Dobre (centura neagră 5 dan) au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Ana Popescu a cucerit aurul în probele kumite, fuku-go, în timp ce Natalia Dobrescu a luat argintul.

De asemenea, sportiva Ana Popescu a obţinut medalia de aur la o alta proba de lupta ( Ko-go Kumite) și medalia de argint la proba de Kata individual, devenind nesperat pentru noi vicecampiona națională.

La fel și Natalia Dobrescu, care a participat la aceste probe, a reușit sa ocupe poziția a treia cucerind doua medalii de bronz la proba de kata individual și proba Ko-go kumite. Felicit pe aceasta cale munca și efortul depuse de sportivele mele!  Aceste rezultate ne oferă un loc sigur în componenţa lotului național de karate tradițional pentru participarea noastra la Campionatul European din Portugalia în aceasta toamnă”, a declarat antrenorul Oliwer Dobre, care este şi antrenoru al lotului naţional de karate tradiţional.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0